20.10.2010

Locul punctelor erogene pe suprafata corpului femeii

Sexul si actul sexual, un subiect tabu pentru multa vreme, au devenit astazi parte din ramura a medicinei – sexologia – in care se trateaza sexualitatea si disfunctionalitatile ei, si prin care persoanele in cauza sunt ajutate lipsa orgasmului la femei. concret, cu mijloacele stiintei, sa-si depaseasca infirmitatile sexuale, printre care, la loc de frunte, se afla
Femeile care duc o viata sexuala normala, care ajung usor si frecvent la orgasm, isi cunosc foarte bine zonele erogene si, cel mai important, stiu sa ii conduca spre ele si pe barbati. Alte femei insa (si specialistii ne asigura ca nu sunt putine la numar) sunt „tinta”unei reale suferinte pe plan sexual, neajungand la orgasm, motiv pentru care, in cele ce urmeaza, vom vorbi despre una dintre cele mai la indemana metode de a rezolva aceasta problema: jocurile sexuale, excitarea punctelor erogene pe care mama-natura le-a repartizat darnic si generos pe suprafata trupului femeii.
Printre punctele erogene ale femeii se numara gatul, buzele si limba, urechea si lobul urechii, sanii (in special mameloanele), organele genitale si zona inconjuratoare, linia mediana a spatelui, burta si coapsele. Acestea sunt zonele spre care, in functie de preferintele personale, trebuie sa-ti conduci partenerul, pentru ca punctele erogene sa fie atinse si stimulate corect iar tu sa ajungi sa ai mult-ravnita placere suprema. Se stie ca orgoliul masculin accepta cu dificultate „carentele” sexuale, spunand ca vinovata de esecul erotic este femeia, de aceea limbajul pe care il vei folosi trebuie sa fie numai lapte si miere, cu aprobari si exclamatii de satisfactie atunci cand obtii placerea dorita. Un demers nu intotdeauna usor de infaptuit, insa cu rezultate remarcabile.
Gatul si scobitura claviculei
Aceasta regiune hipersensibila accentueaza „bufeurile” sexuale, atunci cand esti sarutata pe gat sau iti este palpata scobitura claviculei. Pielea se inroseste, pentru ca sub ea sangele pulseaza puternic in artera carotida, iar stimulii erotici coboara pana in abdomen, acolo unde sunt excitati hormonii sexuali.
Buzele si limba
Gura cu buzele reprezinta unul din punctele cele mai fierbinti de stimulare erotica. Dorinta unui contact al buzelor este unul dintre instinctele noastre primare, in timpul sarutului intre parteneri scurgandu-se fluide de energie. Sarutarile usoare, abia atinse, sau cele intensive, la care este antrenata si limba, imping organismul la o turatie maxima.
Urechea si lobul urechii
Inzestrata cu o bogatie de terminatii nervoase, urechea este ca un fir direct, care duce la centrii placerii din creier. Invata-ti partenerul sa-ti dezmierde urechea cu sarutari si provoaca-l totodata sa-ti sopteasca cuvinte patimase de dragoste; sunt un acompaniament extrem de stimulator.
Sanii si mameloanele
Pentru majoritatea femeilor sunt puncte de excitatie maxima, care provoaca rapid orgasmul. Aici fantezia erotica nu cunoaste limite, sanii pot fi mangaiati, sarutati, palpati bland sau provocator, in functie de dorintele si placerile fiecarei femei. Punctul succesului sunt mameloanele, astfel centrii placerii din creier sunt stimulati violent si induc cu rapiditate orgasmul. Pentru cazurile de frigiditate, specialistii recomanda palparea mameloanelor cu buzele si limba, precum si masarea usoara si ritmica aacestora intre degete. Multe femei rateaza orasmul pentru ca sanii nu au fost deloc ori suficient excitati, de aceea barbatii nu ar trebui sa piarda contactul fizic cu sanii in timpul jocului dragostei, pentru a nu scadea nicicand excitatia.
Clitorisul, vaginul si punctul G
Centre ale placerii cu un ridicat randament senzitiv, atingerea lor provoaca o placere intensa, daca partenerul e ajutat sa aplice procedeele potrivite. Pentru multe femei excitatia este atat de puternica incat provoaca orgasm (clitoridian).
Magicul punct G (denumit dupa cel care l-a descoperit – Gafennberg), poate provoca super-orgasmul atunci cand este stimulat de partener cu mana sau organul sexual. Despre punctul G se spune ca s-ar afla la cativa centimetri de intrarea in vagin, pe peretele anterior al acestuia, fiind defapt o mica intaritura. Multe femei insa, la fel ca si multi alti cercetatori de renume, sustin ca el nu exista. Daca l-ai descoperit, atat tu cat si partenerul, afla ca e calea sigura spre orgasm.
Burta si ombilicul
Asupra acestor zone parerile sunt impartite: la unele femei ombilicul este unul din punctele de excitatie maxima, in timp ce pe altele atingerea acestuia le irita. Pentru adepte, atingerile, sarutarile sau cateva picaturi de miere pe care partenerul sa o guste, asigura o inaintare sigura in drumul spre orgasm.
Picioarele
Femeile carora le sunt masate picioarele (gleznele, talpile, degetele, pulpele si coapsele) stiu senzatia extraordinara de relaxare si placere pe care o simt in acele momente. Blocajele de energie se desfac iar senzatia de placere creste; masarea, framantarea si apasarea fac minuni, cu conditia ca atingerea sa nu fie prea usoara, pentru ca poate irita.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu