18.09.2010

Petting sau secretul tandreturilor sexuale :)

"Jucul de-a excitatia" ar putea fi definitia directa a petting-ului .
Atingeri tandre , priviri patimase , alinturi pline de erotism , saruturi suave . dezmierdari fierbinti -activitati sexuale care exclud cantactul organelor sexuale , dar care va pot aduce orgasme mult dorite .
Petting-ul  este un joc al mainilor cu trupul partenerului , este sex fara penetrare , dar placut ! Cu mult timp in urma cercetatori au descoperit ca adolescentii din America anilor `50 care , din lipsa de mijloace de contraceptie , se simulau prin mangaieri si saruturi pana atingeau orgasmul .

Cui nu ii plac atingerile tandre ?
De cele mai multe ori , mangaierile sunt mult mai excitante decat o partida propriu zisa de sex . Este o placere pe care nu ti-o poti refuza niciodata .
Petting-ul se aplica si in terapia de cuplu .
Femeile cu experienta in petting ajung mai des si mai usor la orgasm decat cele ce nu au cunoscut acesc joc sexual .
Petting-ul poate avea rolul de a va completa actul sexual propriu zis, mai ales daca partenerul tau ajunge la orgasm mai repede decat tine sau tu ai orgasm clitoridian puternic. Dati frau liber imaginatiei! Un mic "sfat": un masaj fin pentru iubitul tau il poate face sa geama de placere .


Sanse de imbolnavire cu boli cu transmitere sexuala exista insa riscut infectari cu virusul SIDA , herpes vaginal sau sifilis este redus cat si in cazul unei posibile sarcini .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu